22 dic 2005, 22:53

Послание 

  Poesía
869 0 3

 Не се опитвам да си отмъстя,
 макар че много ме боли,
 не искам да те наскърбя
 и по-добре ме забрави!
 Или не - запомни ме такава,
 каквато бях през
 първите ни дни,
 защото споменът изопачава,
 когато времето лети!

© Мери Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??