22.12.2005 г., 22:53 ч.

Послание 

  Поезия
858 0 3

 Не се опитвам да си отмъстя,
 макар че много ме боли,
 не искам да те наскърбя
 и по-добре ме забрави!
 Или не - запомни ме такава,
 каквато бях през
 първите ни дни,
 защото споменът изопачава,
 когато времето лети!

© Мери Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??