30 mar 2007, 11:26

ПОСЛАНИЕ 

  Poesía
1013 0 14
С бездушници не искай да дружиш, бездушните са хищници засмени, до тях с пари недей да им шумиш, очите им са тайници стаени. Събират си открадната любов в сметановите сладости на дните, потърсиш ли им вярност до живот, в секунда ще си плюят на петите. Далече от бездушни същества и мислите им плява са отвяна, приятелство не дават без пара - живуркат си от хитростна измама.

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??