30.03.2007 г., 11:26 ч.

ПОСЛАНИЕ 

  Поезия
1018 0 14
С бездушници не искай да дружиш, бездушните са хищници засмени, до тях с пари недей да им шумиш, очите им са тайници стаени. Събират си открадната любов в сметановите сладости на дните, потърсиш ли им вярност до живот, в секунда ще си плюят на петите. Далече от бездушни същества и мислите им плява са отвяна, приятелство не дават без пара - живуркат си от хитростна измама.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??