Ти роза подари ми -
с червени листенца.
Ти роза подари ми,
а в нея - твоята душа.
Блести по нея твоята невинност,
виждам всичко с детска яснота.
Блести по нея твоята невинност,
„Обичам те” ми казва тя.
Сутрин, щом очите си отворя,
нежно си ме гушнал ти,
не е нужно да говоря -
с розата отново ме плени!
© Теди Георгиева Todos los derechos reservados