14 jun 2019, 7:02

После 

  Poesía » Civil
608 1 0

После

 

Смъртта дали е страшна? Може би?

Но никой жив не знае. Ала даже

за това отвъдното мълчи.

Няма някой върнал се да каже.

 

Сигурно е много по-добре

от живота тука на земята?

Всеки е обречен да умре!

Ще си вземе своя дан съдбата!

 

Да му мислят живите, нали?

Ежедневни грижи и проблеми.

Ядове, неволи и беди.

Планове за бъдеще големи!

 

Всъщност всичко туй е шепа пръст,

малка шепа влажна и студена.

Късичка молитва, дървен кръст.

И е твоя цялата Вселена!

 

13.06.2019 г.

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??