26 ene 2010, 10:34

Последен полет 

  Poesía
764 0 1

Крилата ми пърхат безжизнено свити,

снагата изтръпнала в неуспешен летеж,

очите присвити хоризонта не виждат,

това съм аз -

изцяло в палеж.

Пепелта незнайни ветрове ще отвеят,

частица от мене да няма дори -

не успях със летежа,

сърцето се пръска -

без изгарящи очи...

Уви! Неуспешен летеж е последният полет -

присвита в гнездото стоя,

колко труден е последният полет,

колко труден ми е света...

© Нели Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "колко труден е последният полет,
    колко труден ми е света..."
    Уви,често става така.... Много чувство има встиха ти!
Propuestas
: ??:??