13 jun 2010, 20:50

Последен портрет 

  Poesía
424 0 8


Художник: Сергей Якушин.


Не ме рисувай хубава, художнико...

hristam

 

Не тропай на вратата ми,

а влез... Седни!

Въглени в десницата

проблясват

кварцово и твърдо.

Бих искал да ти сътворя

портрет!

Ще стане точно, ясно,

бързо...

И много верно!

Косата ти сияе

копринено във мед,

а мислех -

гарваново черно!

Ето те!

Красива си, нали?

Макар в очите

да тъжиш безмерно... Вече

можем да вървим...

До прераждане!

Дали?

 

Б.Калинов 13.06.2010г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??