26 may 2017, 23:48

Последен влак 

  Poesía » Verso libre
536 3 7

 

Отново тичам,

забързано гоня

последният влак.

 

Препускам със

сълзи на очи,

знам,

ще го изпусна пак.

 

Но тичам инстинктивно,

тичам импулсивно

пак след влака,

дори и втора класа.

 

Тичам след последният вагон

ръждясал,

искам просто да го хвана,

искам да се кача.

 

 

Последен шанс ще е това

за пътник без билет,

изгубил своята

душа.

 

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??