24 jul 2018, 0:23

Последната мечта 

  Poesía » Filosófica, Otra
665 0 5

Последната мечта


Мечти, предадохме се с вас.
Вие – мен, аз – вас.
Последни пориви на вятъра
разпиляват парченцата от нас.
От любовта обичах невъзможната,
с мечти загръщах, за да не изстива.
На запад тръгнах да ви диря,
ако диша още някоя от вас.
Мечти, кажете, че сте живи,
а с вас, може би – и аз!

А.А.

© А.А. Todos los derechos reservados

https://www.youtube.com/watch?v=zeI45Esco9g

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??