25 oct 2007, 23:31

Последна публика 

  Poesía
623 0 15

С кокошите си глупави зеници

се втренчва в нея сетният й час.

И пак и заразказва скришом вица

за примата с изгубения глас...

А в кичурите ярост по челото,

от гъдела на хумора зловещ

усеща как изнизва се билОто,

да стори път на свършващото днес!

Сукманът й копринено-сатенен

пристяга я в пресипналата гръд!

А плочата по орбитата стене,

излязла от безупречния път!

Сопрановата партия завършва.

На сцената е струпан само прах.

Остава тук очите си да бърше

единствено прислугата.

От страх.

 

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??