Последната
На Г.
Една любов, тази, последната
спира времето и жари дъха,
събира всичко в едно цяло -
живота, обичта, съдбата,
та до края на дните наши
да гори в безумно обичане...
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Todos los derechos reservados