1 sept 2010, 0:58

Последни влакове 

  Poesía » De amor
723 0 14

Където те докоснах, където те погалих -

оставих скрити белези, които няма да забравиш.

Когато те целуна, притиснат между стихове,

ще те превърна в обич, белязана от устните им.

Ще си щастлив и истински, и мой завинаги

(какво тук значат някакви си разстояния).

Прегърнати ще седнем на първата си гара

и влаковете ще ни подминават, изсвирвайки

любовен поздрав с пълна пара,

а ние ще се смеем – щастливи, истински -

на пейката, където ще посрещаме

последните си влакове.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??