5 jul 2008, 0:55

Последно желание 

  Poesía » Otra
642 0 5

Когато си отида от този АД,

едно-единствено желание

имам аз:

не слагайте ме в черната земя...

доста черен е и без това тоз живот,

а прахта вземете и на моята

скала се качете и от там я разпръснете.

Нека с вятъра се понеса

и след птиците да полетя...

© Симеонова Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??