Jul 5, 2008, 12:55 AM

Последно желание 

  Poetry » Other
613 0 5

Когато си отида от този АД,

едно-единствено желание

имам аз:

не слагайте ме в черната земя...

доста черен е и без това тоз живот,

а прахта вземете и на моята

скала се качете и от там я разпръснете.

Нека с вятъра се понеса

и след птиците да полетя...

© Симеонова Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??