30 dic 2009, 22:59

Последно Сбогом! 

  Poesía » Otra
944 0 1

Навън дъждът валеше,

светлината скоро бе сломена,

а в ковчега ти лежеше,

тъй както никога студена.

 

Държах те за ръката ти студена,

не бях готов да ме напуснеш,

ревейки със глава склонена

се молех при мене да се върнеш!

 

Гледах те и тихо ти говорех,

а ти безмълвно на снимката стоеше

и в неприятни спомени се ровех,

докато навън все така валеше.

 

© Владимир Ганчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??