30 дек. 2009 г., 22:59

Последно Сбогом! 

  Поэзия » Другая
945 0 1

Навън дъждът валеше,

светлината скоро бе сломена,

а в ковчега ти лежеше,

тъй както никога студена.

 

Държах те за ръката ти студена,

не бях готов да ме напуснеш,

ревейки със глава склонена

се молех при мене да се върнеш!

 

Гледах те и тихо ти говорех,

а ти безмълвно на снимката стоеше

и в неприятни спомени се ровех,

докато навън все така валеше.

 

© Владимир Ганчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??