... и отново се гмуркам в горчиви мисли
с очи изморени,
допушвайки последната си цигара,
опитвайки се да задуша
това, което бе част от мен,
питаш ме, дали мога да те обичам
така - без "защо" и дали ще ме заболи
и аз ти отвръщам - не, не мога така!
Душата моя - за теб да изгоря,
но мога хиляди други неща,
искам просто със теб да вървя.
© Иван Иванов Todos los derechos reservados