20.02.2013 г., 12:07 ч.

Последно сбогом 

  Поезия » Любовна
657 0 1

... и отново се гмуркам в горчиви мисли

   с очи изморени,

   допушвайки последната си цигара,

   опитвайки се да задуша

   това, което бе част от мен,

 

   питаш ме, дали мога да те обичам

   така  -  без "защо" и дали ще ме заболи

   и аз ти отвръщам - не, не мога така!

   Душата моя - за теб да изгоря,

   но мога хиляди други неща,

   искам просто със теб да вървя.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Загадъчно неуспешни са тези опити за задушаване Хубав стих, не отговаря на заглавието! когато искаш да вървиш с някого, първо трябва да застанеш до него
Предложения
: ??:??