12 oct 2017, 16:00

Последвай... 

  Poesía » Otra
711 2 3

Последвай славея в ръжта,

да ти покаже как лети се нашироко!

От песен тъжна той оплита синева,

сълзица бистра трепва в окото.

Последвай бързо бурната река

да те научи как се пада отвисоко!

В страданието на нейната вода

дъга извира цветна и дълбока.

Последвай тихо нечия тъга!

Отпий горчиво от душата!

Магия от светулки в нощта

ще заличи тревогата в луната.

Последвай смело моята тишина,

родила се от здравеца зелена!

Подай ми нежно своята ръка

... и аз ще ти даря вселена.

© dreamsinrhymes Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??