Заслушай се във ромона дъждовен,
нашепващ тихо мокрите си тайни
и в песента на капките греховна,
и в шепота на нощите омайни.
И всяка капка нека те прегръща
от мен и моята любов гореща,
във уличка дъждовна да те връща
и в спомена за първата ни среща.
Заслушай се във ромона дъждовен
и знай, че аз съм твоето момиче,
и всеки дъжд ще носи онзи спомен
за дивото ни приказно обичане.
© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados