26 июл. 2009 г., 14:34

Послушай дъжда 

  Поэзия » Любовная
728 0 15

Заслушай се във ромона дъждовен,

нашепващ тихо мокрите си тайни

и в песента на капките греховна,

и в шепота на нощите омайни.


И всяка капка нека те прегръща

от мен и моята любов гореща,

във уличка дъждовна да те връща

и в спомена за първата ни среща.


Заслушай се във ромона дъждовен

и знай, че аз съм твоето момиче,

и всеки дъжд ще носи онзи спомен

за дивото ни приказно обичане.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??