ПОСЛУШНА КОЛА
Вече имам си кола.
Тя на татко е била.
Подари ми я и аз
карам си я всеки час.
С нея ходя на разходка.
Също и да ритам топка.
Рано вчера на пазара
тя със дядо ни закара.
Баба честичко я мие,
с мека кърпичка я трие.
За да бъде като мен -
чистичка тя всеки ден.
Хубавата ми кола
е послушна и добра.
Вози ме тя всеки час.
Песнички й пея аз.
© Лилия Велчева Todos los derechos reservados