22 февр. 2008 г., 07:13

Послушна кола 

  Поэзия » Для детей
2838 0 9

ПОСЛУШНА  КОЛА

 

Вече имам си кола.

Тя на татко е била.

Подари ми я и аз

карам си я всеки час.

С нея ходя на разходка.

Също и да ритам топка.

Рано вчера на пазара

тя със дядо ни закара.

Баба честичко я мие,

с мека кърпичка я трие.

За да бъде като мен -

чистичка тя всеки ден.

Хубавата ми кола

е послушна и добра.

Вози ме тя всеки час.

Песнички й пея аз.

© Лилия Велчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??