- Приятелко моя,
кой уби бялата лястовица,
към теб полетяла?
Кой разби чистотата на душата ти?
Аз вярвам в твоята доброта!
Русалка малка, нежна,
неземна сила има в теб!
Ала орисана била си
да се превърнеш в простосмъртна,
щом се докоснеш до мечтата си!
Не, аз не вярвам на обричане такова,
и пак съм твоя и обичам те, повярвай,
при всичките си женски недостатъци!
Сега разделям се с плътта ти,
прости ми ти без "Сбогом",
защото там, всред глутница от хора,
аз виждам те пак светла и въздушна,
и чувам тихичкия ромон на гласа ти!
- Незабравима моя,
срещнах те отново!
© МИСИЯ Todos los derechos reservados