14 jul 2021, 0:23

Поспри в съня ми 

  Poesía » De amor
934 3 8

По светлата пътечка на Съня

целувам непокорните ти стъпки.

И пак те търся.Падам ...и летя

над думите неказани и скъпи.

 

А ти си някъде по пътя към Деня,

в който отново дълго ще те чакам.

Напивам Спомена с пенливата Мечта,

Той помни как за теб е пял и плакал.

 

Поспри в съня ми. Само миг в мига.

Чуй ехото на моето признание.

После тръгни си заедно с дъжда

на моите нестихващи желания.

 

И щом отново те дари Денят,

след изгрева на дългочаканото сбъдване...

Ще те целувам и отново ще мълча,

защото ти в съня си си ме чул...

 

https://www.youtube.com/watch?v=fRpuBL5K4do

 

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??