11 may 2008, 16:22

Посрещни ме, приятелю 

  Poesía
589 0 10
           Посрещни ме, приятелю


Идвам отново...
Късно е,
даже болезнено.
Триста дявола в мен
осветяват
стръмна трънлива пътека.
Посрещни ме, приятелю.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??