2 nov 2024, 22:28  

Post scriptum 

  Poesía » De amor
44 0 0

Убиваш ме със ласките на думите,

убиваш ме с мечтите за целувка,

и с лудостта, която няма име,

но в мислите ти все към мен препуска.

Потънал във очите ми възкръсваш

Убиваш ме с представата за устни,

шептящи ме като молитва...

И радостта, че ме обичаш ме убива!

Убиваш ме! И твойта кръв по мене капе!

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??