"- знам, че двойно и тройно живях.
И че нещо след мен ще оставя
в двете дати с тире между тях."
Георги Талев
В живота влюбен си, Поете,
и в светлия простор.
Пулсира в ритъм с Битието
сърцето-метеор.
Какво ли чака ме оттатък? -
по-често питаш ти,
че тъй животът ни е кратък
и времето лети...
Тирето между двете дати
е земният ни път.
Поете, вечна е душата
и, всъщност, няма смърт!
ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ !
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados