3.11.2007 г., 13:12 ч.

Посвещение 

  Поезия » Философска
1143 0 26

                                              "- знам, че двойно и тройно живях.

                                                И че нещо след мен ще оставя

                                                 в двете дати с тире между тях."          

                                                                                          Георги Талев

 

В живота влюбен си, Поете,

и в светлия простор.

Пулсира в ритъм с Битието

сърцето-метеор.

 

Какво ли чака ме оттатък? -

по-често питаш ти,

че тъй животът ни е кратък

и времето лети...

 

Тирето между двете дати

е земният ни път.

Поете, вечна е душата

и, всъщност, няма смърт!

 

 

 

 

                                       ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ !

 

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??