10 oct 2014, 11:51

Посвещение 

  Poesía » Civil
385 0 0

На фронта се би -

за нашата свобода!

Кръвта си проля -

за нашите деца!

 

Живя с надежда -

да бъда щастлива!

Умря - /по-добре/,

да не ме виждаш гнида!

 

Птица с пречупени криле.

Надежда няма!

Приземена на пусто поле,

без душа, без сърце...!!!

 

Няма ги твоите ръце -

да ме повдигнат.

Няма го твойто лице,

добро и грижовно -

липсва ми всичко духовно!

Мрак и студ.

Народът е "луд"

Няма те - /по-добре/,

не си част от вълчата злоба!

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??