6 mar 2019, 8:43

Посветено 

  Poesía » De amor
338 0 0

Недоверчиво срещнах те - съдба.
Не се усети, или не разбра...
Аз предусещах всичкото това,
среща живота, разделя смъртта...

© Красимир Todos los derechos reservados

не се знае дали ще ни раздели и смъртта

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??