Mar 6, 2019, 8:43 AM

Посветено 

  Poetry » Love
336 0 0

Недоверчиво срещнах те - съдба.
Не се усети, или не разбра...
Аз предусещах всичкото това,
среща живота, разделя смъртта...

© Красимир All rights reserved.

не се знае дали ще ни раздели и смъртта

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??