18 dic 2011, 21:53

Посветено 

  Poesía
742 0 4

Ти си пътят ми към  съвършенството -

в очите ти съм красива, в сърцето ти съм добра...

Само с теб съм такава, каквато искам да бъда.

Само в алхимията светла на любовта.

 

 

Само ти ме въздигаш. И душата ми засиява.

Само ти ме превръщаш в кралица с корона и трон.

Само ти тайнствено преобразяваш

в царство панелния дом...

 

 

Само с теб откривам хиляди истини.

Само с теб животът ми има дух и душа.

И съм толкова нежна,

Смирена, пречистена.

 

Обичана и обичаща те жена!

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??