Имам си една мечта:
Ръката ми във ТВОЯТА ръка
и страстен поглед, който ме изпива...
Жадни устни моите попиват
и ме топят (от лед ме правят на вода).
Кръвта ми ври, защото съм щастлива
и истинска (не знаеш ли, че аз съм ЛЮБОВТА?!)...
Да ме изтръпваш ежедневно (целонощно),
да се разливаш в мен (като река)
и двамата да правим океан от нежност, пламъци и страст,
и всичките стихии диви да ни завидят
(та те не могат да са като нас - до болка влюбени и толкова красиви)...
P.S.
Да свършвам вече (доста помечтах, не знам до колко е уместно?!),
а ТИ, ако решиш... сбъдни мечтата ми
(сама не мога, не ми е интересно).
© Лили Todos los derechos reservados