18.12.2008 г., 19:19 ч.

Посветено 

  Поезия » Любовна
745 0 2

 Имам си една мечта:

Ръката ми във ТВОЯТА ръка

и страстен поглед, който ме изпива...

Жадни устни моите попиват

и ме топят (от лед ме правят на вода).

Кръвта ми ври, защото съм щастлива

и истинска (не знаеш ли, че аз съм ЛЮБОВТА?!)...

Да ме изтръпваш ежедневно (целонощно),

да се разливаш в мен (като река)

и двамата да правим океан от нежност, пламъци и страст,

и всичките стихии диви да ни завидят

(та те не могат да са като нас - до болка влюбени и толкова красиви)...

 

P.S.

Да свършвам вече (доста помечтах, не знам до колко е уместно?!),

а ТИ, ако решиш... сбъдни мечтата ми

(сама не мога, не ми е интересно).

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??