Знаел ме целият град! И децата ми също!
Върволица съпрузи –
често липсващи земни блага...
Два развода – (развръзка на угаснали чувства) -
след които оставах
безкрайно по-малко сама.
Била съм дебела (от завист).
Нямам и средно.
Пиша посредствено. И не крия.
Всяка блондинка в хола си
рими реди,
да докаже на Благоверния
(Господи!!!),
че не е скумрия...
Че е една от онези изключителни
(руси) жени!
Три деца народи! Безсрамница!
(за мен се отнася)
И байряка си вее!
Как изобщо дръзва да стъпва по тази земя???!!!
Пие бира на тротоара.
Постоянно се смее!!!
Носи сандали за пет лева
и дори не навежда глава!
И каква работа си намери само!!!
Ей тъй, да ме дразни!
Аз съм тази слабата, с честните, сини очи!
Аз съм тази, дето умее да се нагажда...
Умна съм много!!!
Как така никой не ме оцени?!
Диплома имам!
(за доячка, но все пак – талимат е)
Боравя с английски (френския никак не ми върви).
Дайте ми власт!!!
(Затворете очи за сеира...)
Ей тука е мястото всички да замълчим.
© Ева Корназова Todos los derechos reservados