Преоткрий ме.
Обичай ме – без край.
И се вълнувай -
с всеки дъх, който си поемаш,
с всеки тласък,
с всеки мой стон.
Умееш го.
Да ме превръщаш
в своя сгушена частица.
Неделима.
Притихнала в теб да търся
себе си. И да се намирам.
Умееш го.
А на мен това ми стига!
© Полина Todos los derechos reservados