Ти си сладка пеперудка,
без теб не мога и минутка,
ти трепкаш с шарените си крилца
и около теб плуват сърчица,
иска ми се аз да съм едно от тях,
а другите да се превърнат в прах,
иска ми се да кацнеш на моето рамо,
а аз да те докосна само,
да погаля твоите крила
и после с теб да отлетя.
Не е важно къде ще ме отведеш,
важно е мечтите ми да не предадеш,
с теб бих летял навсякъде,
стига да не ме захвърлиш някъде,
с теб бих прелетял всички морета и океани,
само трябва моята ръка твоята да хване.
© Наско Todos los derechos reservados