Jun 6, 2009, 3:19 PM

Посветено на Елена 

  Poetry » Love
1007 0 1

Ти си сладка пеперудка,

без теб не мога и минутка,

ти трепкаш с шарените си крилца

и около теб плуват сърчица,

иска ми се аз да съм едно от тях,

а другите да се превърнат в прах,

иска ми се да кацнеш на моето рамо,

а аз да те докосна само,

да погаля твоите крила

и после с теб да отлетя.

Не е важно къде ще ме отведеш,

важно е мечтите ми да не предадеш,

с теб бих летял навсякъде,

стига да не ме захвърлиш някъде,

с теб бих прелетял всички морета и океани,

само трябва моята ръка твоята да хване.

 

© Наско All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ееееееееее, благодаря! хихи...трогната съм Добре се е получило! Браво на детето П.С. - да беше написал на кого точно е посветено..не бъди толкова срамежлив
Random works
: ??:??