Отново бяхме заедно снощи,
отново заедно, мило мое слънчице,
отново, както всички нощи,
сънувах теб в щастливи сънища.
Отново слънчев, светъл ден,
в лъчи огрени светеха лицата ни,
с усмивки топли, с поглед озарен
и щастие огряваше сърцата ни.
Поредна сутрин - разочарование,
поредна мъка от болезнен блян,
пореден стон, сподавен вик в ридание,
не в кръв, а в сълзи труп облян.
© Петя Todos los derechos reservados