6.12.2007 г., 10:02 ч.

Посветено на моя красив сън 

  Поезия » Любовна
675 0 0

Отново бяхме заедно снощи,

отново заедно,  мило мое слънчице,

отново, както всички нощи,

сънувах теб в щастливи сънища.

 

Отново слънчев, светъл ден,

в лъчи огрени светеха лицата ни,

с усмивки топли, с поглед озарен

и щастие огряваше сърцата ни.

 

Поредна сутрин - разочарование,

поредна мъка от болезнен блян,

пореден стон, сподавен вик в ридание,

не в кръв, а в сълзи труп облян.

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??