9 jul 2008, 9:06

Потеглил си... 

  Poesía
521 0 6
 

Очаква те трънлив и дълъг път

до острова, на който вдишвам буря...

Ще те боли понякога до смърт...

Върви напред, ако гласа ми чуваш.

 

Удавница  брегът ме приюти.

Опитвам се... Опитвам се да дишам...

Сега съм само с Бог. Пред мен блести...

И къс небе раздърпано наднича...

 

Дали да ти повярвам? Чух гласа.

Че идваш, чух... Потеглил си навреме.

Ще бъде трудно... да допреш брега...

Достигнеш ли го - ще спасиш и мене...

 

© Людмила Билярска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??