7 may 2022, 0:19

Потънали 

  Poesía
305 0 6

Потънали

 

Къде ли спят звездите...

И сбъдват ли се някога мечтите?

Дали човек решава си съдбата

И искоренява ли се някога лъжата.

 

Въпроси задавани от теб самия

без страх затъваш в тая тъпотия.

А искрени те с топлите сърца

омират в тъмното от самота.

 

Къде ли спят мечтите...

Къде се крият във мъгла звездите?

Пролет е,но новост няма!?

Потънали сме в пошлост и измама.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??