18 may 2010, 10:14

Потърси, довери 

  Poesía » Otra
471 0 0

 

Създателя свой потърси,

всецяло Му се довери,

за ръката мощна се хвани,

пред Него се смири.

 

При Него ще намериш

мир, радост, сигурност,

нуждата ще ти снабди,

мъката ти ще стопи.

 

Широко сърце си отвори,

на Господаря се довери,

ще ти помогне, успокои,

изобилие от Него струи.

© Доми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??