18.05.2010 г., 10:14 ч.

Потърси, довери 

  Поезия » Друга
462 0 0

 

Създателя свой потърси,

всецяло Му се довери,

за ръката мощна се хвани,

пред Него се смири.

 

При Него ще намериш

мир, радост, сигурност,

нуждата ще ти снабди,

мъката ти ще стопи.

 

Широко сърце си отвори,

на Господаря се довери,

ще ти помогне, успокои,

изобилие от Него струи.

© Доми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??