May 18, 2010, 10:14 AM

Потърси, довери 

  Poetry » Other
495 0 0

 

Създателя свой потърси,

всецяло Му се довери,

за ръката мощна се хвани,

пред Него се смири.

 

При Него ще намериш

мир, радост, сигурност,

нуждата ще ти снабди,

мъката ти ще стопи.

 

Широко сърце си отвори,

на Господаря се довери,

ще ти помогне, успокои,

изобилие от Него струи.

© Доми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??