22 feb 2009, 14:12

Потърси ме 

  Poesía » De amor
819 0 18

Потърсиш ли ме рано в утринта,

ще ме откриеш сред пурпурна зора,

очите ти аз ще измия с роса,

копнеж и нежност ще ти подаря.

 

Потърсиш ли ме в зенита на деня,

ще те загърна в лъчи от светлина,

сетивата ти докрая ще пленя,

и в ярко цвете ще се претворя.

 

Потърсиш ли ме в люлката на вечерта,

аз ще притихна в гаснещата синева,

нежно ще докосна твоята ръка,

и сън от обич за теб ще сътворя. 

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??