8 mar 2016, 23:32

Потърси ме 

  Poesía
507 0 0

Потърси ме в онзи дъжд

в навечерието на лятото

и пожелай ме не веднъж

сред мечтите в блатото.

 

Потърси ме през есента

на моята ранна младост,

забрави нотите, песента,

след изчезващата радост.

 

Потърси следа от сълзите

и след като замина далече

ще намериш и възторзите,

но образа ще липсва вече.

 

В спомена ти ще витая,

не вини живота свиреп,

останеш ли в тази стая –

потърси ме и съм с теб.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??