19 may 2006, 21:19

ПОТЪРСИХ СИ ТЕМА, НО ... 

  Poesía
705 0 4

 

 

Потърсих си тема,

но нямаше за какво...

Поисках да пиша,

а себе си не попитах:

- Защо?

 

Все по-трудно

ми върви мисълта.

Не мога нито щрих,

нито дума

да нанеса върху листа.

 

Гледа ме той отчуждено,

както никога досега.

Не виждам аз изход.

Няма кой да помогне.

 

Затова

ще попитам света,

знае ли, че това

може единствено Тя.

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??